Föreläsningar 2015

Föreläsningar 2014

8 DECEMER

SKOTTRÄDSLA?
Passa på att komma på informationskväll om hur man kan förebygga och minska oron för sitt djur inför nyårshelgen. Vi har personal på plats för att delge vad det finns för förebyggande produkter samt även alternativ på receptbelagda.
Mån den 8/12 kl: 18.00 i vår konferenslokal. Anmälan: bokning@djursjukhuset-kumla.se
Vi har 40 platser, så först till kvarn!
Välkomna!

4  OKT

FÖRELÄSNING med allergi som tema!
Tisdag 4 nov kl: 18.00-20.00 i vår konferenslokal.
Kom och lyssna på Eva Thuresson från Artuvetrin som föreläser i ämnet allergi. Lämpligt för er som har djur som har återkommande hudinfektioner, öroninflammationer eller klåda. Med på mötet kommer även vår duktiga hudveterinär Aramayis att vara för att besvara ev frågor eller funderingar i ämnet.
Anmälan sker via mail till: bokning@djursjukhuset-kumla.se
Vi har 40 platser, så först till kvarn!

17 MAJ

23 APRIL

1 APRIL

23 MARS

FÖRELÄSNING Fästingar & Avmaskning
Vi är glada att kunna erbjuda våra djurägare föreläsning om fästingar och avmaskning hos hund och katt med läkemedelskonsulent Camilla Danielsson från Bayer Health Care.

Söndag 23 mars sker föreläsningarna med start 10:00 och 13:00 med bensträckare och enklare förtäring mellan. Vi håller till i Djursjukhusets konferenslokal.

Klicka på bilden för att läsa mer!

8 MARS